• Skovsgårdsvej 1, 9370 Hals
  • halsskole@aalborg.dk
  • Conny Annette Holm Vestersøe den 06-11-2014
    Der er hver dag gode aktiviteter og god læring på Hals Skole, og vi henviser til skolens offentlige facebookside, hvor der er aktuelle opslag med tekst og billeder fra skolens hverdag

Se:   https://www.facebook.com/halsskole
  • Conny Annette Holm Vestersøe den 24-06-2015
    Ændringer i skolesundhedsplejerskens tilbud
  • Conny Annette Holm Vestersøe den 02-06-2015
    Så er vi klar til at åbne op for Aalborg Kommunes gratis sommerferietilbud til alle elever fra 4. til 10 klasse. Tilmeldingen åbner i dag kl. 12.00.
    Af tilbud har vi bla. Gug Rope Skipping, ”Klar parat sy”, cheerleading, wrestling, Streetcamp og meget mere.
    Vær opmærksom på, at der i år er et specielt tilbud om at komme på sommerskole i kinesisk i uge 32 – målgruppen er 7. til 9. klasse.
    Læs mere på Aktiv Sommers hjemmeside www.aktivsommeraalborg.com  og på jeres mail på forældreIntra.  App’en åbner op i uge 24.
    Rigtig god sommer
    Karin Bornæs